17 December 2008

Ferrero Rocher


Bestnya dapat makan Ferrero Rocher coklat kegemaranku. Tadi pergi jumpa Seroja kejap pergi ambil coklat ni yang aku kirim pada dia masa dia pergi Langkawi. Terima kasih Seroja. Aku simpati pada Seroja kerana banyak kerja yang dia kena buat, dan semuanya benda yang dia sendiri tidak tahu hendak membuatnya. Bos dia macam lepas tangan aje. Apa laaa...bos macam tu, sepatutnya dia kena guide la PSU dia. Tambah2 PSU baru macam kite orang ni. Takpa Zie doakan Seroja dapat KPLI yang resultnya akan keluar minggu depan. Begitu juga dengan TM. Semoga kalian berdua berjaya menjadi pendidik anak bangsa. Zie tumpang gembira sama, walaupun Zie exam pun tak lepas. Zie pun tak sabar2 nak tahu resultnya. Kalau Seroja dan TM berjaya, hilang la 2 orang lagi geng Pegawai Kontrak N41 intake June. Takpa kite boleh contact through email, blog atau YM. Ingat keep in touch sokmo2 (selalu2) tau.

1 comment:

  1. itulah mudah2an dapat kpli tu tapi nak yg dekat aje..

    ReplyDelete